Uitnodiging Duitsland-Borrel Handelsagenten in Duitsland op woensdag 7 mei 2008

Uitnodiging Duitsland-Borrel “Handelsagenten in Duitsland” op woensdag 7 mei 2008

Uw Duitse handelsagent moet dé persoon bij uitstek zijn, die uw belangen op de Duitse markt optimaal behartigt. Hij moet uw marketingmanager zijn, die met kennis van uw producten en diensten kwaliteit uitstraalt en zijn marktgebied goed kent. De samenwerking tussen de klant enerzijds en u als leverancier anderzijds, moet worden onderhouden en uitgebreid.

Uw handelsagent is echter een zelfstandige ondernemer die niet alleen uw bedrijf en uw product vertegenwoordigt maar ook eigen belangen heeft, die niet altijd met die van u overeenstemmen. Een overhaaste samenwerking met een handelsagent kan u veel geld kosten en grote ergernis opleveren.

In de relatie met de agent spelen echter ook juridische implicaties een rol. Waarop u moet letten bij het werken met een Duitse handelsagent zullen de heer Peter W. Strick, Rechtsanwalt en mevrouw Gisela Surmann, Fachanwältin für Arbeitsrecht tijdens de “Duitsland-Borrel” uiteenzetten.

De bijeenkomst vindt plaats op

woensdag 7 mei 2008 van 17.15 – 21.00 uur

De Duitsland-Borrel heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een gewaardeerde netwerkbijeenkomst voor Nederlandse ondernemers met belangen in Duitsland.

Onderling worden ervaringen met het zakendoen in Duitsland uitgewisseld en menig creatief idee wordt geboren.

 Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is beperkt. Het volledige programma en een aanmeldingsformulier van de Duitsland-Borrel treft u hier aan: klik hier