Lading vast en zeker: foto van de maand

“Lading vast en zeker”: foto van de maand

“Lading vast en zeker” was de titel van een tweetal lezingen georganiseerd door de EVO. De heer Wemmers van ons kantoor nam in het kader van de lezingen de Duitse situatie voor zijn rekening. Gezien de grote opkomst aan deelnemers lijkt het onderwerp gevoelig te liggen. Interessant was vooral dat de aansprakelijk in Duitsland blijkbaar ruimer is dan in Nederland. Om u aan de noodzaak te herinneren zorgvuldig met de lading om te gaan zullen wij in de toekomst op deze plaats een link leggen naar de foto van de maand van TIS-GDV. De foto´s zijn vergezeld van een technische toelichting in de Duitse taal.

klik hier voor de foto van de maand oktober 2008

Voor vragen omtrent transport- en veerkersrecht neem contact op met de heer Lars Wemmers. Tel: 0049 2821 7222-0.