Strick intern: Christian Theissen is Rechtsanwalt, Fachanwalt für Steuerrecht en Steuerberater

Onze belastingafdeling groeit gestaag en zo zochten wij versterking voor onze adviespraktijk. De zoekopdracht was gemakkelijk geformuleerd. Ideaal zou iemand zijn die op het snijvlak van advocatuur en belastingrecht staat. Welnu, Christian Theissen, die per 1 juli tot ons kantoor is toegetreden, is Rechtsanwalt, Fachanwalt für Steuerrecht en Steuerberater.

Drie kwalificaties in een persoon zou kunnen doen vermoeden dat Christian uitsluitend met zijn hoofd in de boeken zit en voor de geneugten des levens weinig of geen begrip heeft. Niets is echter minder waar, want naast zijn vakinhoudelijke kwaliteiten is Christian ook nog een gezellige kerel die een biertje of wijntje absoluut niet versmaadt.

Gezien het feit dat wij uitsluitend voor het Nederlandse bedrijfsleven (en de Duitse dochters ervan) werkzaam zijn, is het beheersen van de Nederlandse taal natuurlijk een must. En zo volgde Christian een intensieve taalcursus bij Jeroen Bosch. Even wennen natuurlijk, maar het woord borrel beheerst hij al. De rest volgt.