Nederlandse MKB heeft te klein buitenlands netwerk, Nederlands-Duitse Businessclub biedt een oplossing

Volgens een onderzoek van TNS Nipo weerhoudt het gebrek aan buitenlandse contacten Nederlandse ondernemers ervan internationale samenwerkingsverbanden aan te gaan, vatte het Financieel Dagblad de situatie samen.

Het belang van het hebben van een dergelijk netwerk wordt duidelijk door het feit dat de meeste internationaal opererende ondernemers hun buitenlandse partners via informele wegen hebben gevonden. Voor de opbouw van een netwerk in Duitsland is de Nederlands-Duitse Businessclub de oplossing.

De Nederlands-Duitse Businessclub te Kleve biedt maandelijks Nederlandse ondernemers de gelegenheid om Duitse ondernemers in een ongedwongen sfeer te leren kennen. In de vijftien jaar van het bestaan van de Club zijn talloze contacten gelegd en is menig grensoverschrijdend idee gerealiseerd.

Meer weten? Ga naar www.denis.org