Auto(verkeer)

 Auto(verkeer)

Het leven van een politieagent is vol verassingen. Een geschrokken inwoner van Bayreuth alarmeerde de politie over een ontvoering. Hij had gezien hoe een man in de kofferbak van een (klein) personenauto werd opgesloten.

De agenten stopten het voertuig van een 32 jarige vrouw. In de kofferbak troffen zij een man aan die gekleed was in een leren slipje en een riem om z´n nek droeg. Het “slachtoffer” was “not amused” over zijn bevrijding omdat hij de positie op gezag van zijn “domina” had ingenomen.

De politie vond echter de manier van transporteren in strijd met de verkeersveiligheid en gelaste de man voor verder vervoer naast zijn “domina” plaats te nemen (wellicht heeft hij zodoende -met behulp van de politie – zijn ultieme vernedering gevonden).

Meer weten over verkeersrecht in Duitsland? Neemt u dan contact op met de heer L. Wemmers. Het telefoonnummer is: 0049-2821-7222-0.