Bende van bejaarden bekent bankovervallen

Bende van bejaarden bekent bankovervallen

Enige tijd geleden maakten wij melding van het feit dat er in Duitsland speciale gevangenissen voor bejaarden worden ingericht. Welnu, er komen weer een paar klanten bij. Zie onze onze nieuwsbrief van februari 2005 klik hier

De rechtbank in Hagen heeft het op het moment te maken met de waarschijnlijk oudste bankrovers van Duitsland. De Officier van Justitie legt de 74 jarige Rudolf R., de 73 jarige Wilfried A. en de 64 jarige Lothar A. ten laste in totaal 14 bankovervallen te hebben gepleegd. De daders hebben bekend en moeten met een maximale veroordeling t/m

15 jaar gevangenis rekening houden. De advocaat van Wifried A. gaat ervan uit dat zijn cliënt “waarschijnlijk voor de rest van zijn leven” achter tralies zal zitten.