Duitsland –Borrel over “ het uitvoeren van (bouw) projecten” goed bezocht

Meer dan zeventig Nederlandse ondernemers gaven acte de présence bij onze Duitsland – Borrel over het uitvoeren van (bouw) projecten in Duitsland. Aan de hand van  “Tien Geboden” werden zij door Udo Croonenbrock en Peter Strick bijgepraat over de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in Duitsland in deze sector.

 

Vooral de onderwerpen prekwalificatie en de nieuwe wetgeving over het veiligstellen van (bouw) vorderingen trokken de aandacht. Een eye-opener waren voor menigeen de geboden over de fiscaliteit in Duitsland, van de fiscale vaste inrichting over de 15% voorheffingregeling tot de 183 dagen regeling alsmede de uitwerking van de bepalingen van het Arbeitnehmerentsendegesetz hierop.

Borrel gemist en toch vragen? Neem contact op met Udo Croonenbrock van ons kantoor.