Masterclass Duitsland

Masterclass Duitsland

Op 29 en 30 maart aanstaande organiseren Fenedex en de Nederlands Duitse Businessacademie een Masterclass Duitsland. De Masterclass bestaat uit een interactief multidisciplinair programma, waarin onder andere cultuurverschillen, juridische verschillen en marketing en salesstrategieën aan bod komen. Op deze manier wordt de deelnemer in 1 1/2 dag verrijkt met nieuwe inzichten om nog succesvoller te worden in Duitsland.

De Masterclass is bestemd voor “beslissers” uit het Nederlandse bedrijfsleven, ongeacht de grootte van het bedrijf. Er wordt vanuit gegaan dat de deelnemer al gevorderde ervaring heeft met het zakendoen met Duitsland.

Meer informatie over de Masterclass Duitsland verkrijgt u bij Fenedex, telefoon: 070 3305606 of bij de Nederlands Duitse Businessacademie, telefoon 0049 2821 77570. Of via de website: http://www.fenedex.nl/