Training: Telefonisch Incasso Duitsland (TID)

Training: Telefonisch Incasso Duitsland (TID) ®

Eerst een schriftelijke sommatie en daarna een telefoontje. Dat is de geëigende manier om aan je geld te komen. Maar wat moet je zeggen tegen een Duitse debiteur en hoe maak je rechtsgeldige afspraken met hem? Wat zijn de Duitse vakbegrippen en welke middelen kennen wij in Duitsland om een debiteur vast te prikken?

Gebleken is, dat er behoefte bestaat m.b.t. een training: Telefonisch Incasso Duitsland (TID) ®. Niet zomaar een abstracte training, maar een training “on the job”.

Wij bieden u de mogelijkheid, om tezamen met de Duitse medewerkers van onze incassoafdeling uw Duitse debiteuren te benaderen. Onze medewerkers zullen u de kneepjes van het (Duitse) vak leren. Van het maken van een betalingsafspraak via een Teilzahlungsvergleich tot het notariële schuldbekentenis of de bevel tot betalingprocedure.

De training duurt een gehele dag en zal geschieden op basis van uw eigen debiteurenlijst. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 10 personen.

Een unieke training met onmiddellijk resultaat!

Meer weten over Telefonisch Incasso Duitsland (TDI) ®? Neemt u dan contact op met de heer J. Schneider-Maessen of mevrouw K. Pollmann. Het telefoonnummer is: 0049-2821-7222-0.