Underbay (wie vraagt minder)

Underbay (wie vraagt minder)

Underbay is de tegenhanger van eBay. Op het internet-platform uit Dortmund gaat het niet om de hoogste maar de laagste prijs. eBay verkoopt producten maar Underbay verkoopt opdrachten. Opdrachten voor bouwwerkzaamheden, vertalingen, verhuizingen, service aan auto´s etc, worden door de klant op het platform aangeboden. Ingeschreven bedrijven kunnen een bod doen op de opdracht en moeten hun prijs daarbij noemen. De laagste bieder krijgt de opdracht. Zich inschrijven kunnen slechts bedrijven die aan de wettelijke eisen voor het uitoefenen van het bepaalde bedrijf voldoen. De klanten (opdrachtgevers) kunnen een waardeoordeel over de geleverde prestatie op het net zetten. Een innovatief idee in de wereld van “Geiz ist geil”. Meer weten?: Ga naar http://shop.bohnenkamp-benelux.com/customer/account/login/referer/aHR0cDovL3Nob3AuYm9obmVua2FtcC1iZW5lbHV4LmNvbS8,/ (erg leuk).