Berekenen en uitbetalen van lonen

Berekenen en uitbetalen van lonen

Berekenen

Veel Nederlandse bedrijven hebben in Duitsland werkzame medewerkers die ook in Duitsland woonachtig zijn. Gevolg: voor deze medewerkers moet in Duitsland loonbelasting worden betaald en ook de sociale lasten moeten in Duitsland worden afgedragen.

Een moeilijke klus voor een Nederlands bedrijf omdat voor de juiste berekening van de aan de verschillende instanties af te dragen bedragen een gedegen kennis van de Duitse regelgeving noodzakelijk is.

De loonadministratie van Anwaltskanzlei Strick kan u bij deze werkzaamheden behulpzaam zijn en voor u de loonadministratie voeren.

Uitbetalen

De uitbetaling van salarissen en de afdracht van belastingen en premies aan de verschillende instanties dient stipt plaats te vinden.

Wellicht zal een medewerker nog begrip hebben voor enige vertraging, de Duitse fiscus en de sociale verzekeringsinstanties hanteren fatale termijnen. Bent u te laat met een bepaalde betaling dan volgen sancties. Ook hier kunnen wij u via de “uitbetalingsservice” van Anwaltskanzlei Strick behulpzaam zijn.

Meer weten? Neem dan contact op met de heer A.M. Crämer van ons kantoor. Het telefoonnummer is. 0049-2821-7222-0.