Selbstzweifel, ik koop een toupet of ik stop ermee (reacties)

Selbstzweifel, ik koop een toupet of ik stop ermee (reacties)

Met mijn verhaal over mijn ‘afgang’ tijdens de ABN AMRO Wereldweken heb ik wat losgemaakt onder de lezers. Een van de vele, buitengewoon aardige reacties was de reactie van Drs. J.M.S. van Griethuysen:
Zeer geachte heer Strick,

Met veel plezier heb ik uw verhaal over “Selbstzweifel” gelezen in uw periodieke nieuwsbrief.

Tijdens het lezen schoot ik regelmatig in de lach, omdat ik niet alleen met u meeleefde, maar met mijn meer dan middelbare leeftijd van 57 jaar, me goed in uw relaas terug kon vinden. Hartelijke dank voor deze amusante benadering van de werkelijkheid van de ouderwordende generatie.

Met vriendelijke groet en hoogachting

Klik hier voor het artikel over Selbstzweifel.

P.S. niet onvermeld wil ik laten dat de oorzaak van mijn Selbstzweifel, Enrico Kretschmer (http://www.gatewaytogermany.info/), mij tijdens onze Duitsland-Borrel kwam troosten middels twee flessen heerlijke Chateau D´Aurilhac, Haut Médoc, 1999.