Nieuwe wet gegen den unlauteren Wettbewerb (mededinging) maakt reclame-uitingen gemakkelijker

Nieuwe wet gegen den unlauteren Wettbewerb (mededinging) maakt reclame-uitingen gemakkelijker

Menig Nederlands bedrijf is in het verleden in aanraking gekomen met de zeer beperkende wetgeving omtrent reclame-uitingen of het doorvoeren van bijzondere verkoopacties in Duitsland. Welnu, dit is verleden tijd omdat de wetgever besloten heeft tot liberalisering. Nu zijn Sonderveranstaltungen het hele jaar door mogelijk en niet langer beperkt tot de periode Sommer- und Winterschlussverkauf of verbouwing etc. Ook kunnen alle goederen gereduceerd worden aangeboden. Het is alleen verboden om de klant onder Kaufdruck te zetten of een klant te misleiden. Toch zijn er nog steeds haken en ogen aan deze wetgeving.

Meer weten? Neemt u dan contact op met de heer H. Klönne van ons kantoor. Het telefoonnummer is: 0049-2821-7222-0.