Payrollservice: Het gemiddelde inkomen gerangschikd naar beroepen

Dat ons kantoor voor Nederlandse en Belgische bedrijven de lonen, sociale lasten en loonbelasting berekent, (uit)betaalt en indien gewenst ook de vragen van de Duitse werknemers op deze gebieden beantwoordt, weet u al. Vooral de puenktliche betaling van sociale premies en loonbelasting via ons kantoor bespaart de buitenlandse bedrijven veel ellende en aanzienlijke rompslomp.

 

Wij ontvangen regelmatig de vraag wat de medewerker in Duitsland moet verdienen. Welnu, in het volgende vindt u een indicatie voor verschillende beroepen. De daadwerkelijke bedragen varieren aanzienlijk per regio in Duitsland. klik hier

 

Voor vragen omtrent onze Payrollservice kunt u contact opnemen met Uli Meyer, voor vragen omtrent arbeidsrecht met Gisela Surmann en Torsten Viebahn. Tel: 0049 2821 7222-0.