Vastgoed-Borrel Duitsland woensdag 13 mei 2009

Geachte dames en heren,

Wat er ook gebeurt in deze woelige tijden, mensen blijven wonen, medewerkers moeten een werkplek hebben, winkeliers een winkel(keten) en goederen moeten worden opgeslagen.

Over de actuele ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op de Duitse vastgoedmarkt informeert u onze gastspreker de heer Eckhard Brockhoff, Geschäftsführender Gesellschafter van Brockhoff & Partner Immobilien GmbH te Essen (lezing ca. 30 minuten in het Duits).

Graag nodigen wij u uit op

woensdag 13 mei 2009 van 17.15 – 21.00 uur

in restaurant ´t Poortje, Siemensstr. 31 te Kleve. Onder het genot van een hapje en een drankje ontvangt u informatie over de “Duitse Vastgoedmarkt” en kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om bestaande contacten te intensiveren en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Heeft u op deze avond vragen over een specifiek rechtsgebied, dan kunt u deze uiteraard aan onze aanwezige advocaten en fiscalisten voorleggen.