Verplaatsing bedrijf wegens krediet(crisis) is zinloos

Zelden grotere onzin gelezen. Volgens berichtgeving in de Nederlandse media zouden honderden Nederlandse (productie) bedrijven van plan zijn, om zich in Duitsland te vestigen omdat je aldaar nog gemakkelijk kredieten zou verkrijgen. Ik wil er niet al te veel woorden aan vuil maken, maar zonder bankhistorie in Duitsland en zonder voldoende eigen kapitaal krijg je ook in Duitsland geen cent. En, als je toch bereid bent, om royaal eigen middelen in de zaak te stoppen, is een financiering ook in Nederland geen probleem.

Als u echter serieuze plannen voor een vestiging in Duitsland heeft, kunt u contact opnemen met ons kantoor:

Oprichting bedrijf: Freddy Heinzel, Nicki Welchering
Belastingvraagstukken: Anton Ingenerf StB/WP, Sabine van Wickeren-Lenk StB
Arbeidsrecht: Gisela Surmann, Torsten Viebahn, Anja Romijnders
Salarisadministratie: Uli Meyer
Aankoop vastgoed: Alexander Crämer, Freddy Heinzel