Lading vast en zeker: foto van de maand

“Lading vast en zeker”: foto van de maand

“Lading vast en zeker” was de titel van een tweetal lezingen georganiseerd door de EVO. De heer Wemmers van ons kantoor nam in het kader van de lezingen de Duitse situatie voor zijn rekening. Gezien de grote opkomst aan deelnemers lijkt het onderwerp gevoelig te liggen. Interessant was vooral dat de aansprakelijk in Duitsland blijkbaar ruimer is dan in Nederland. Om u aan de noodzaak te herinneren zorgvuldig met de lading om te gaan zullen wij in de toekomst op deze plaats een link leggen naar de foto van de maand van TIS–GDV. De foto´s zijn vergezeld van een technische toelichting in de Duitse taal.

Klik hier voor de foto van de maand februari

Meer weten over transport- en verkeersrecht in Duitsland?
Transportrecht:
de heer L. Wemmers (Rechtsanwalt)
Verkeersrecht: mevrouw C. van den Hurk (Rechtsanwaltin)

Ons telefoonnummer is: 0049-2821-7222-0.