“Alleman” tijdens advocatenbespreking

“Alleman” tijdens advocatenbespreking

Elke dinsdagochtend vindt er een advocatenbespreking op ons kantoor plaats. Deze wordt in de Nederlandse taal gehouden teneinde onze taalvaardigheid te oefenen. Naast algemene kantoorzaken laat één van de advocaten het Nederlandse nieuws uit de afgelopen week de revue passeren.

Om te kijken wat de ‘roots’ van onze cliënten zijn, verdiepen wij ons ook regelmatig in de Nederlands-Duitse cultuurverschillen.

In dit kader hebben wij de afgelopen weken mogen genieten van de film “Alleman” van Bert Haanstra. Terug in de verleden tijd, waar het leven (naar buiten toe) nog echt gemoedelijk was. Alle computer-snelheid en SMS- verslaafden zouden eens 90 minuten de tijd moeten nemen om te genieten van het tempo van weleer.